У Житомирі злочинець обстріляв поліцейських з автомату, але на щастя не влучив. ВІДЕО

  Оперативники разом з нарядом патрульних тактико-оперативного реагування прибули за адресою ймовірного перебування 35-річного жителя обласного центру, який з кінця листопада минулого року знаходився у розшуку.

   – Чоловік був засуджений до 5 років позбавлення волі за вчинення низки злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків. Він переховувався від відповідних органів та ухилявся від визначеного судом покарання, а відтак з листопада 2019 офіційно був оголошений у розшук. У нас була інформація про його перебування у квартирі по вулиці Небесної Сотні. Тож оперативники виїхали для її перевірки та затримання чоловіка, - розповів начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко.

  Однак під час затримання поліцейським знадобилась термінова допомога колег. Викритий чоловік почав чинити опір правоохоронцям та вистрелив у їх бік із автоматичної зброї й поцілив у стіну. Для захисту присутніх у квартирі людей поліцейська ТОР застосувала зброю. Унаслідок пострілів ніхто не постраждав. 

  На місце негайно прибули працівники Управління карного розшуку та спецпризначенці КОРДу ГУНП, а для документування усіх обставин слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції та Житомирське управління ДВБ НПУ.

  – Найперше, оцінивши ситуацію, було прийнято рішення провести перемовини із чоловіком. У результаті вдалося його обеззброїти, а потім і затримати, - повідомив заступник начальника ГУНП Житомирщини В’ячеслав Пашковський. - - Цей чоловік, до речі, уже відбував покарання, близько 10 років, за умисне вбивство.
  Нині підозрюваний затриманий. 

  У квартирі, де проживала сім’я затриманого, поліцейські вилучили автоматичну зброю югославського виробництва з глушником калібру 7,62 мм та магазин з 26 набоями. Окрім того, у ході обшуку виявлено та вилучено поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною та згорток із рослинною масою. Усе направлено на експертне дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

  За сукупністю вчинених злочинів чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне ув’язнення. 

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework