"Рідкі бахіли" і відсутність масок: Як мешканці Радомишля дотримуються правил карантину

  У місті Радомишль Житомирської області, де померла жінка від коронавірусу, на вулицях не всі мешканці дотримуються вимог ходити у захисних масках, а ось у супермаркеті запровадили новацію – "рідкі бахіли" для знезараження взуття.

   Про це в ефірі інформаційно-аналітичного проєкту "Чудова четвірка" на телеканалі ZIK під час включення повідомила кореспондентка Валерія Бабич, яка сьогодні з інспекцією, як українці дотримуються карантину, перебуває у місті Радомишль Житомирської області.

  Мешканці Радомишля пояснюють відсутність засобів індивідуального захисту тим, що, мовляв, вони перебувають на вулиці, а не у громадському місці. Окрім того, говорили про потребу подихати свіжим повітрям. А один із співрозмовників Валерії Бабич відверто зізнався, що забув захисну маску вдома.

  Натомість у магазинах, банках та аптеках міста чітко дотримуються встановлених вимог, зокрема впускають обмежену кількість відвідувачів одночасно, розповіла Валерія Бабич.

  Кореспондентка зазначила, що у місцевому супермаркеті біля входу є спеціальний килимок, просочений дезінфікуючим розчином. Відвідувачів просять дезінфікувати взуття, потім їм вимірюють температуру і лише після цього впускають до магазину. Адміністратор закладу торгівлі Олександр Пивоваренко зазначив, що тим покупцям, у кого немає масок, їх видають.

  Кореспондентка телеканалу ZIK Алла Жизневська тим часом встигла побувати у Радомишльській районній лікарні, де у березні від коронавірусу померла жінка. Алла Жизневська довідалася, що наразі людей з підозрою на COVID-19 у цьому медзакладі немає.

  Нагадаємо, 13 березня в інфекційному відділенні Радомишльської районної лікарні померла 71-річна жінка, в якої діагностували коронавірус після повернення з Польщі. 14 березня у Житомирі скасували автобусні рейси до Радомишля.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Вторник, 07/04/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework