×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські школярі у маршрутках їздитимуть по пільговій ціні

4 лютого 2015 року відбулася нарада керівництва міста з приватними перевізниками, що обслуговують маршрутне таксі Житомира, з питань пільгового перевезення школярів.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Я підтримую думку батьківської  громади та педагогічних працівників про те, що  сьогодні 3 грн  за проїзд школярів – це досить велике навантаження. Сподіваюсь на ваше розуміння ситуації та прошу встановити пільгову ціну проїзду у маршрутках для наших дітей», - говорить В.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Усі приватні перевізники погодились з даним рішенням. Так звана «соціальна ціна» – домовленість між владою та перевізниками, оскільки компенсації за пільговий проїзд у міських автобусних маршрутах нема.

Під час спілкування з представниками транспортної галузі міста також піднімалося питання порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та підвищення безпеки пасажирів.

Заступник міського голови Євгеній Демчик подякував представникам транспортної галузі за підтримку соціальних ініціатив: «Ви також сьогодні несете соціальне навантаження, адже обслуговуєте райони міста, не охоплені комунальним транспортом. Ми дякуємо вам за це».

n 0502152809

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework