У Житомирській області розглядатимуть можливість закриття банкоматів у Коростені, бо люди не дотримуються дистанції

  Станом на ранок 15 квітня у Житомирській області зафіксовано 134 випадки COVID-19, найбільше у Коростені – 46 випадків. В цьому райцентрі планується введення додаткових карантинних обмежень.

   Про це 15 квітня на щоденному брифінгу повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, - повідомляє zhitomir.info.

  «22 підтверджених випадків захворювання на COVID-19 за останню добу, з них 16 у місті Коростень. Місто Коростень стало основним осередком розповсюдження цієї хвороби. Сьогодні в Овручі на виїзному засіданні ТЕБ та НС буде обговорено посилення обмежувальних заходів саме в Коростені. Сьогодні вже мали розмову з міським головою Коростеня, вони на міській комісії ТЕБ та НС зараз прийматимуть відповідні рішення на місцевому рівні», - доповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

  За його словами, днями він проїздом був у Коростені і його обурило те, як у місті дотримуються карантинних обмежень.

  «Залишайтеся вдома, суворо дотримуйтесь норм карантину. Ми бачимо, що вірус поширюється теренами Житомирщини. Особливо я звертаюся до жителів Коростеня. Коли я їхав у Народицький район на пожежу, звернув увагу, що в Коростені не дотримувались норм карантину. Люди ходять без масок. Особливо мене обурила черга біля банкомата без дотримання санітарної відстані. Міському голові було на це вказано. А сьогодні розглядаємо взагалі можливість закриття банкоматів у Коростені», - зазначив Віталій Бунечко.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework