Бердичівський лікар спростовує брехню медичного керівництва

  Минулої п’ятниці до редакції rio-berdychiv.info  телефонував чоловік медсестри з Гришковець, яку звинувачують у поширенні коронавірусу серед медпрацівників міської лікарні.

   "Знову обурювався, що журналісти не пишуть правди, на що я відповів, що ми пишемо про те, про нам розповідають, і якщо буде інформація про ситуацію в лікарні від його дружини, ми теж це опублікуємо. А також додав, що мине ще трохи часу і хтось таки цю інформацію нам розповість, - зазначає rio-berdychiv.info.

  Не пройшло і кілька днів, як саме так і зробив один із лікарів міської лікарні, опублікувавши в неділю ввечері пост у Фейсбук, який став інформаційною бомбою ранкового понеділка. Але про все по-порядку.

  На п’ятничному брифінгу голови Житомирської ОДА начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик відповідав на запитання представників ЗМІ, які стосувалися однієї і тієї ж теми – приїзд обласної комісії до лікарні Бердичева з метою перевірки спалаху коронавірусу серед медичних працівників. Всі одноголосно запитували про хід перевірки, встановлені причини поширення вірусу у 20 медиків та результат перевірки.

  На брифінгу Микола Суслик причиною такої кількості інфікованих медичних працівників у Бердичеві, згідно перевірки обласної комісії назвав дослівно «безпечність та ненастороженість медпрацівників, коли медик контактувала з приїжджим з-за кордону, а потім працювала разом із своїми колегами, не знаючи, на жаль, що вона хвора. Тому інфікування відбулося не лише медиків, а й пацієнтів».

  Відповідь на це не забарилася і вже в неділю ввечері лікар-отоларинголог Бердичівської ЦМЛ на своїй сторінці у Фейсбук розмістив допис обурення рішенням обласної комісії. Ігор Рибінський подає інші «факти і докази» , розставляючи крапки над «і». Зокрема, лікар говорить і про переселення пацієнтів з інфекційного в очне відділення через, очевидно, виявленого першого хворого бердичівлянина, якого не ізолювали одразу, незважаючи на те, що чоловік розповідав одразу про свою поїздку до аеропорту.

  А в коментарях до цього посту почали «проступати» й інші подробиці про ситуацію в лікарні та дії персоналу і керівництва, тому, напевно, що такий пост буде не одним. Тому, для того, щоб дізнатись офіційну інформацію, газета звернеться з офіційним запитом до управління охорони здоров’я.

Ribinskiy1

Ribinskiy2

Ribinskiy3

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework