САД у Житомирській області збирається укласти з польською фірмою договір на ремонт мосту через річку Случ за 40,5 млн грн

  Житомирській області провела відкриті торги з капітального ремонту мосту через річку Случ на автомобільній дорозі Р-49 Васьковичі-Шепетівка на км 92+351 в Житомирській області. Очікувана вартість закупівлі - 40 млн 888 тис. 64 грн.

  Роботи мають бути завершені до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування – державний бюджет України, - повідомляє zhitomir.info.

  Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 25 березня на ресурсі ProZorro.

  Участь у торгах взяло три фірми: “SP. Z O.O. Mast-Bud” з остаточною ціновою пропозицією у 40 млн 488 тис. грн, ТОВ “Мостобудівельний загін №112” з остаточною ціновою пропозицією у 40 млн 700 тис. грн та ВАТ “Акелік Груп” з остаточною ціновою пропозицією у 40 млн 888 тис. 60 грн.

  23 квітня Служба автомобільних доріг в Житомирській області повідомила про намір підписати договір з “SP. Z O.O. Mast-Bud”.


  “SP. Z O.O. Mast-Bud” зареєстроване в Польщі, Куявсько-Поморське - Бидгош, Бидгощ, вул. Стару Порт, №13. В Україні представництво розташоване в Житомирській області, Коростишівському районі, селі Великі Кошарища. Голова представництва фірми “SP. Z O.O. Mast-Bud” Петро Казимирович Сімашко.

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework