Усі пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області локалізовано: триває гасіння осередків тління, - ДСНС. ФОТО

  Станом на ранок 1 травня в Чорнобильській зоні триває гасінні окремих осередків тління торфовищ, а в Житомирській області - гасіння тління окремих осередків лісової підстилки, пеньків і деревини.

   Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС, передає Цензор.НЕТ.

  "Житомирська область: Станом на 7 год. 1 травня всі осередки пожеж в Олевському (поблизу с. Рудня-Перганська), Лугинському (поблизу с. Повча), Овруцькому (поблизу с. Лучанки та с.Дубовий Гай) районах локалізовані. Відкритого вогню немає. Силами ДСНС надається допомога працівникам лісових господарств у гасінні тління окремих осередків лісової підстилки, пеньків та деревини. Загалом до гасіння пожеж на території Житомирської області залучено 587 осіб та 92 одиниці техніки, з них від ДСНС 100 рятувальників особового складу та 31 одиниця техніки", - йдеться в повідомленні.

  "Київська область: Пожежі в лісових масивах Зони відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення локалізовані. Станом на 7 год. 1 травня підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасінні окремих осередків тління торфовищ. До гасіння залучено 203 особи та 65 одиниць техніки, з них від ДСНС 145 рятувальників особового складу та 35 одиниць техніки. Радіаційний фон по м. Києву, Київській області та у Зоні відчуження у межах природних фонових значень", - додали у відомстві.

Усі пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області локалізовано: триває гасіння осередків тління, - ДСНС 01Усі пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області локалізовано: триває гасіння осередків тління, - ДСНС 02Усі пожежі в Чорнобильській зоні та Житомирській області локалізовано: триває гасіння осередків тління, - ДСНС 03

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework