×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі люди похилого віку плетуть маскувальну сітку для бійців АТО

Подивитися, чим живе Житомирський терцентр, які послуги отримують тут люди похилого віку, 5 лютого 2015 року завітала в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Житомирський територіальний центр обслуговування пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних та малозабезпечених громадян надає матеріальну, медико-соціальну і побутову допомогу. Сьогодні на обліку у Центрі перебуває понад 6 тис. житомирян, - повідомляє прес-служба міської ради.

Директор Центру Анатолій Сахневич зазначив, що окрім соціального обслуговування, культурно-масової роботи, у Центрі організоване гаряче харчування одиноких, працює медпункт, де проводять лікування, масаж, надаються послуги швачки та перукаря. Також він поінформував, що працівники Центру та підопічні неодноразово допомагають військовослужбовцям. «Надаємо посильну допомогу. Нещодавно ми нав’язали теплих речей, шкарпеток – і передали це все українській армії. Зараз ось почали плести маскувальну сітку», - зазначив А.Сахневич. Долучилась до в’язання маскувальної сітки і в.о.міського голови.

Відповідаючи на запитання присутніх про подальшу долю Центру та його фінансування, Л.Цимбалюк зауважила, що міська рада затвердила бюджет на 2015 рік «Усі соціальні послуги, що надавались вам тут, будуть профінансовані у поточному році і Центр працюватиме. Сподіваюсь, що умови вашого тут перебування, послуги тільки покращуватимуться».

n 0602152828

n 0602152828

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework