ОДА уточнила інформацію по «карантинному» гуртожитку в Житомирі: не закритий, але певні обмежувальні заходи є

  На щоденному брифінгу в Житомирській ОДА щодо ситуації з коронавірусом в області 5 травня заступниця голови Наталія Остапченко, відповідаючи на запитання журналістів, повідомила, що збираються ввести карантин в гуртожитку по проспекті Миру, 12, де виявили три лабораторно підтверджені випадки COVID-19.

   До редакції Житомир.info надійшло повідомлення від житомирянина про те, що інформація є неправдивою і на карантин закритий гуртожиток по вулиці Святослава Ріхтера. Начальник управління охорони здоров’я Микола Суслик уточнив, що у гуртожитку на проспекті Миру, 12 збільшилась кількість інфікованих і там введені обмежувальні заходи.

  Про це він повідомив 6 травня під час брифінгу в Житомирській ОДА.

  «Гуртожиток вчора, за інформацією міської ради, в певних обмежувальних заходах. У гуртожитку вже є 4 пацієнти, які підтверджені на COVID-19, і вони контактували з багатьма жителями цього гуртожитку. За контактними зараз проводиться спостереження сімейної медицини. На замок гуртожиток не закритий», – зазначив Микола Суслик.

  Також він уточнив, що на даний час з міського управління охорони здоров’я немає підтвердження, що на карантин закритий гуртожиток по вулиці Святослава Ріхтера.

  Також в області на карантин закриті дві лікарні.

  «Сьогодні у зв’язку з високою захворюваністю медичних працівників, закрита для поступлення нових хворих Бердичівська міська лікарня і Центральна міська лікарня №2 міста Житомира, але вони працюють для тих пацієнтів, які залишаються в закладах, нові пацієнти туди не поступають», – зауважив Микола Суслик.

Джерело: zhitomir.info

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework