В Бердичеві випала з четвертого поверху жінка

  Зловживання спиртними напоями ніколи не доводить до добра. На жаль, покинути пагубну звичку надзвичайно важко. Особливо страшно, коли батьки пиячать на очах у дітей та засліплені горілкою не виконують своїх батьківських обов’язків.

   Чергова надзвичайна подія трапилася у місті Бердичеві 8 травня, - розповідає berdichev.biz.

  В цей день близько 19-36 вечора до Бердичівського відділу поліції зателефонував місцевий житель 1983 року народження. Який повідомив, що на даху магазину «Ясен» по вулиці Житомирська, 46 лежить жінка, що ймовірно випала з вікна.

  На місце події виїхали працівники поліції. Було встановлено, що місцева жителька 1986 року народження, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння і перебуваючи разом зі семимісячною дитиною у квартирі свого співмешканця  1980 року народження, вийшла на балкон покурити і випала з четвертого поверху.

  Постраждалу з чисельними травмами госпіталізували до реанімаційного відділення Бердичівської районної лікарні. Також до даного лікарняного закладу доставлено і 7- місячну дитину жінки, яка знаходилася у квартирі. Варто додати, що дана родина неодноразово потрапляла в поле зору інспекторів ювенальної превенції та служби у справах дітей.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework