×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські волонтери відправили чергову допомогу бійцям в зону АТО

Благодійний фонд «Разом за справу» постійно надає допомогу на лікування, придбання ліків та протезуванням військових Житомирщини.

Комісія з розподілу коштів Фонду розглядає заявки військових з проханням допомогти ліками та погоджує закупити ту кількість медичних препаратів, яка потрібна наразі військовим.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Благодійний фонд, як і задекларував у своїй назві, об'єднує громаду міста, підприємців та волонтерів та докладає всіх зусиль заради єдиної мети – допомоги іншим. У черговий раз ми відправляємо допомогу нашим військовим», - зазначили організатори акції.

Відтак,  в зону АТО медичній службі 90 батальйону 95-ої аеромобільної бригади було  відправлено ліки, серед яких кровоспинні, протишокові, знеболюючі засоби.

Окрім того, філія  УкрСиббанку зібрала кошти більш ніж на 3 тис. грн, на які було закуплено 112 банок тушонки. Волонтери Житомира зібрали необхідні продукти харчування для військових.

«Сьогодні житомиряни, як ніколи, спільні в єдиному – прагненні допомогти, підтримати наших захисників. Кожен надає посильну допомогу, і ця увага надзвичайно важлива там, на сході країни, нашим військовим», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Машина, завантажена медпрепаратами та  продуктами: овочами, сухпайками, крупами, тушонкою,  була  відправлена  на Схід 6 лютого.

n 1002152912

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework