×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирським студентам розповіли про правила безпеки у надзвичайних ситуаціях. ФОТО

У Житомирському автомобільно-дорожньому коледжі стартував спільний проект працівників міліції та рятувальників щодо підвищення обізнаності молоді з питань безпеки у надзвичайних та екстремальних ситуаціях,

зокрема при виявленні підозрілих предметів або виникненні можливих вибухонебезпечних загроз.

Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Житомирській області, на зустрічі гості не лише розповідали, а й наочно демонстрували студентам потенційно небезпечні предмети.

- Мета нашого спілкування – дати молоді реальне уявлення про можливу загрозу, якщо знехтувати елементарними правилами, - прокоментував начальник Управління громадської безпеки УМВС України Житомирщини Володимир Мазарчук. – У нинішній час істина: «Прості речі рятують життя» уже і звучить, і цінується зовсім по-іншому.

Відтак провідний фахівець відділу Управління державної служби з надзвичайних ситуацій в області Ярослав Мельник детально розповів студентам про обов’язкові дії у разі подання населенню сигналу тривоги «Увага всім!». До речі, сповіщення про небезпеку у разі необхідності буде не лише звуковим та через засоби масової інформації, а й через можливості СМС-оповіщення. Відповідні домовленості нині проводяться з операторами мобільного зв’язку.

Керівник сектору вибухо-технічної і пожежно-технічної експертизи Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Віктор Кручинський продемонстрував присутнім найбільш типові вибухонебезпечні предмети, у тому числі і макети вилучених міліціонерами на місцях подій саморобних пристроїв. Експерт розповів про силу ураження таких боєприпасів, акцентуючи увагу на необхідності негайного сповіщення про виявлення підозрілих предметів компетентних органів.

n 1202152959

n 1202152959

n 1202152959

n 1202152959

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework