×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирському районі із 70 тис. 200 жителів повістки отримали 8975 чоловіків

Про це повідомила керівник апарату Житомирської райдержадміністрації Алла Ковальчук під час запису програми «Відкрита студія. Спецвипуск» 17 лютого на телеканалі «Союз-TV».

Так у районі проведено повне і своєчасне оповіщення військовозобов’язаних, а також доставлено техніку для потреб Збройних Сил України та інших військових формувань. Із 70 тис. 200 жителів повістки отримали 8975 чоловіків, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Серед мобілізованих є добровольці. Проте трапляються чоловіки, які ухиляються від виконання військового обов’язку в зоні проведення АТО, проти яких підготовлено та подано до відділу міліції 8 справ. За словами керівника апарату райдержадміністрації, виконання всіх визначених завдань вдалося досягти завдяки проведенню роз’яснювальної роботи серед населення та взаєморозумінню між представниками місцевих органів влади і військового комісаріату.

За словами Алли Ковальчук, влада не стоїть осторонь проблем земляків-військовослужбовців, які беруть участь в АТО. Так протягом 2014 року було виділено матеріальну допомогу для 92 дітей, батьки яких задіяні у військових діях на сході держави. Дітлахи з таких родин відпочивали в Польщі, країнах Прибалтики, у санаторії «Дениші» та у пришкільних таборах району. Допомагають також сім’ям загиблих воїнів та пораненим.

У Житомирському районі перебуває на обліку 408 переселенців. Ці громадяни в основному проживають у рідних і знайомих. До центру зайнятості звернулося 23 особи, з яких працевлаштовано 12.

Алла Ковальчук повідомила, що пріоритетним завданням для влади зараз є турбота про безпеку громадян. У районі налічується 54 протирадіаційні укриття, з яких перевірено 24. Особлива увага приділяється патрулюванню вулиць населених пунктів, до чого залучаються і загони самооборони, а також ведеться відеоспостереження.

У Житомирському районі працюють «гарячі» телефонні лінії, у місцях масового перебування людей розміщені пам’ятки про правила поведінки у надзвичайних ситуаціях, а також у навчальних закладах та на підприємствах проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота.

n 1702153032

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework