×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Найцікавіше за тиждень

Головна новина на сьогодні – Вибори до Верховної ради 2014. Та поки день ще не до кінця і результати нам не відомі, пропонуємо підбірку, на нашу думку, найцікавіших матеріалів за минувший тиждень.

Правоохоронці із Житомирщини вкотре відправилися на Схід. Фото. Відео

У суботу в обласному УМВС України рідні, близькі, друзі та колеги провели у дорогу 140 працівників міліції, які змінять своїх колег наблок-постах Луганщини. Окрім того, на них покладатимуться завдання й щодо безпеки мирних жителів під час проведення голосування у день виборів народних депутатів. 

 

Батальйон 30-ї бригади проходить бойовий вишкіл полем

 На полігоні Центру підготовки підрозділів, що на Житомирщині, набувають бойової спроможності військовослужбовці 30 окремої механізованої бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

 

Украина в день выборов перейдет на зимнее время

26 октября Украина в 4 утра переходит на зимнее время.Согласно постановлению Кабинета министров от 13 мая 1996 года "пpо порядок исчисления времени нa территории Украины", украинцы переведут стрелки часов на час назад.

 

Зимові канікули для житомирських школярів триватимуть до 1 лютого

Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом Житомирської міської ради.

 

Вибори на Житомирщині: Нинішня виборча кампанія є набагато бруднішою ніж попередня, проведена ще за часів Віктора Януковича

На мапі найбільш проблемних мажоритарних округів України, що її оприлюднив Комітет виборців України, територія Житомирської області зафарбована різними відтінками червоного.

Спостерігачі організації зафіксували виборчі порушення у всіх шести округах регіону.

 

Боец АТО умер в больнице: ошибка врачей? ВИДЕО

На Житомирщине простились с миномётчиком 51 волынской бригады Михаилом Рыбаком. Еще в мае под Волновахой он получил ранения в голову, но был убежден, что выздоровеет и вернется в зону АТО.

 

Президент ФК «Танкіст» Володимир Решотка про розвиток дитячого футболу в Житомирському районі: Діти наше майбутнє, і яким воно буде, залежить тільки від нас! 

Зовсім нещодавно в одному із селищ Житомирського району цим видом спорту почали займатися кілька десятків дітлахів. На базі футбольного клубу «Танкіст» (смт. Новогуйвинське) організували групу для дітей 6-8 років.

Прочитано 1126 раз

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework