×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирська міськрада виділить більше мільйону гривень на пільгові житлові кредити для молоді

Житомирська міськрада вирішила спрямувати 1,079 млн грн на виконання Програми  забезпечення  молоді житлом у місті.

Про це повідомив директор Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов, передає Україна Комунальна.

За словами Павла Шестопалова, у зв’язку з падінням реальних доходів громадян, скороченням робочих місць та інших факторів у Житомирі ще більш гостро стоїть питання житлового забезпечення молодих сімей. Щороку у міському бюджеті Житомира на програму пільгового житлового кредитування молоді передбачалися кошти. Спрямовувались на програму  забезпечення  молоді житлом і кошти державного бюджету.

«В цьому році було затверджено рішення про виділення коштів з міського бюджету на реалізацію пільгового житлового кредитування житомирської молоді 1,079 млн грн. Звісно, цих коштів не достатньо, щоби вирішувати житлове питання молоді в місті. Тож молодь Житомира чекає на підтримку програми також і за рахунок коштів державного бюджету країни. Самотужки такі питання вирішувати місцевим органам влади вкрай важко», - зазначив пан Шестопалов.

n 1902153061

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework