×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині знову затримали браконьєрів: Цього разу до злочину причетний єгер

Браконьєрському свавіллю немає меж, - кажуть охоронці лісу Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. Буквально кілька днів тому поблизу Житомира затримано групу осіб, що добули самку лося, яка «готувалася стати мамою»,

і ось знову на Коростенщині зловмисники застрелили самку козулі з двома ембріонами.

Як повідомляють у прес-служба ЖОУЛМГ, 22 лютого 2015 року о 17:40 в ході проведення рейду з охорони мисливських угідь рейдовою бригадою Житомирського ОУЛМГ спільно з громадським мисливським інспектором, державними районними мисливствознавцями Лугинського та Коростенського районів в мисливських угіддях ТОВ «Тартак Україна» поблизу с. Охотівка Коростенського р-ну виявлено браконьєрське полювання, яке проводилось під керівництвом єгеря цього ж господарства. Під приводом проведення полювання на лисицю та вовка, порушники фактично добували  інші види диких тварин, полювання на які заборонено.

Браконьєри, в кількості близько 20 чоловік, переважно жителі м. Києва, з місця події втекли. Єгеря ТОВ «Тартак Україна» та його автомобіль УАЗ-452, в якому  знаходилась добута козуля, вдалося затримати. Наявність слідів крові в автомобілі може вказувати на те, що вбиті тварини в ній перевозилися не один раз.

На місце події було викликано слідчо-оперитивну групу Коростенського МРВ УМВС України в Житомирській області. Триває слідство.

n 2302153126

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework