×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Через митний кордон Житомирщини намагалися провезти холодну зброю та набої

23 лютого під час  проведення прикордонно-митного контролю потягу № 61 сполученням «Санки-Петербург - Кишинів» у пункті пропуску «Виступовичі - Словечно» митного поста «Північний» Житомирської митниці ДФС у громадянина Росії було виявлено предмет,

схожий на багнетний ніж з вибитим на ручці номером, який він намагався перемістити через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Про це повідомляють у Секторі комунікацій  ГУ ДФС у Житомирській області.

Працівники Житомирської митниці ДФС склали протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України та направили рапорт до органів Служби безпеки України в Житомирській області, оскільки дане протиправне діяння містить ознаки злочину, передбаченого ст. 201 Кримінального кодексу України (незаконне переміщення холодної зброї через митний кордон України).

У той же день у зоні митного контролю пункту пропуску «Виступовичі – Нова Рудня» митного поста «Північний» митники під час проведення огляду автомобіля «ВАЗ-111730», який слідував з України до Республіки Білорусь «зеленим коридором», виявили цілий арсенал боєприпасів.

В автомобілі під керуванням громадянина України було виявлено: газовий балончик «ТЕРЕН-4», металевий телескопічний кийок чорного кольору, один набій до нарізної зброї калібру 7,62 мм, сім набоїв для травматичного пістолета та один набій до нарізної зброї калібру 9 мм.

У відношенні громадянина України складено протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 471 Митного кодексу України. За даним фактом  Житомирською митницею ДФС до органів Міністерства внутрішніх справ  України в Житомирській області направлено рапорт про протиправне  діяння,  яке містить ознаки злочину, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

n 2502153170

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework