×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Громада Новограда-Волинського провела в останню дорогу загиблого в зоні АТО земляка - Камбарова Акі Анатолійовича

26 лютого 2015 року у Будинку офіцерів відбулося прощання зі старшиною, головним сержантом механізованої роти 1 механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади Камбаровим Акі Анатолійовичем.

В цей день, провести в останню дорогу та підтримати рідних і близьких загиблого героя прийшли представники міської та районної влади, військові побратими, небайдужі до чужого горя громадяни Новоград-Волинського краю.

Про це повідомляють на сайті міської ради.
Народився Акі 23 серпня 1975 року у м. Мари Республіки Туркменістан, за походженням – українець.
У 1995 році отримав середньо-спеціальну освіту в Новоград-Волинському СПТУ. У 1994-1995 роках проходив військову строкову службу у 169-му навчальному центрі смт. Десна. У 2000 році вступив на військову службу за контрактом у 30-ту ОМБр, де перебував на посадах – командира танку, заступника командира взводу-командир бойової машини механізованого батальйону, командира бойової машини-командир відділення механізованого батальйону, головного сержанта механізованої роти механізованого батальйону.
Виконуючи свій військовий обов’язок, брав активну участь у миротворчих місіях на Африканському континенті (Сьєрра-Леон), у республіках Ірак та Косово. А як прийшла біда на українську землю, захищав кордони рідної землі на сході України. Усі хто знав Акі розповідають про нього як про людину скромну, виховану, надійну, з гарним почуттям гумору.
Загинув патріот смертю хоробрих в бою за волю та незалежність України внаслідок обстрілу під горою Саур-Могила Донецької області. У нього залишилися двоє неповнолітніх синів та дружина, яка ще у 2008 році вирішила розділити нелегкий військовий шлях разом із чоловіком і присвятила своє життя служінню Батьківщині, вступивши на військову службу до 1-го механізованого батальйону 30-ї ОМБр.
Поховали загиблого офіцера в с. Сусли Новоград-Волинського району.
Міська влада та вся територіальна громада міста висловлюють щирі співчуття родині загиблого. Вічна пам’ять та слава герою України!

n 2702153212

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework