×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині зменшилася сума заборгованості із виплат заробітної плати

Сума заборгованості із виплати заробітної плати на Житомирщині упродовж січня зменшилася на 9,7%, або на 1,2 млн.грн. і на 1 лютого 2015р.склала 11,5 млн.грн. При цьому обсяг невиплаченої заробітної плати становив 1,9% фонду оплати праці, нарахованого за січень п.р. Частка області в сумі заборгованості регіонів України, як і раніше, залишається незначною (менше 1%).

Про це повідомляє головне управління статистики Житомирської області.

Більшість невиплачених коштів, а саме 9,5 млн.грн., зосереджено на промислових підприємствах. Серед регіонів області найбільшими боржниками по зарплаті є міста Житомир та Бердичів із сумою заборгованості відповідно 3,3 млн.грн. та 3,2 млн.грн.

У структурі боргу на економічно активні підприємства припало більше половини (51,1%) загального обсягу заборгованості, або 5,9 млн.грн., ще 44,0%, або 5,1 млн.грн. – на суб’єкти господарювання, щодо яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом. Решту коштів не виплатили своїм працівникам підприємства, які призупинили діяльність у 2012-2014 роках.

n 0403153282

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework