×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Ємільчинському районі обікрали ювелірний магазин

6 березня уночі четверо невідомих у масках проникли до магазину в райцентрі. Молодики упродовж кількох хвилин винесли з приміщення сейф з готівкою та ювелірними виробами. Міліція розпочала досудове розслідування.

Близько 4.20 до Ємільчинського РВ УМВС Житомирщини надійшло повідомлення про проникнення до магазину на одній з вулиць селища.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Прибулі на місце події правоохоронці встановили, що для крадіжки зловмисники пошкодили металеві грати та віконну раму. Таким чином проникнувши у приміщення, невідомі винесли з нього металевий сейф та упродовж кількох хвилин зникли на автомобілі.

Зі слів власника торгівельного закладу, сума завданого збитку становить понад 2 мільйонів гривень.

З місця події експерти слідчо-оперативних груп райвідділу та УМВС вилучили слідову інформацію, а також записи камер відеоспостереження.

Нині тривають заходи по встановленню осіб крадіїв та їх затриманню. Розпочато кримінальне провадження за ч.5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

n 0903153351

Последнее изменение Понедельник, 09/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework