×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені пройшла благодійна акція «Всі ми однієї крові - українці»

В Коростенському центрі соціально-психологічної реабілітації населення та його інформування з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи кожен спеціаліст намагається принести користь та допомогу тим,  хто зараз знаходиться в центрі військових подій.

Про це повідомляється на сайті Коростенської міської ради.

За досить короткий час, завдяки підтримці, благодійних сайтів-аукціонів «Свій за свого» та «У твоїх руках», соціальні педагоги змогли зібрати кошти (1000грн.) для  закупки найнеобхідніших продуктів харчування, які мають тривалий термін зберігання. Маємо надію, що закуплені товари стануть в нагоді нашим захисникам та нагадають про рідних та близьких, які з нетерпінням чекають їхнього повернення додому.

   Крім того, спеціалісти Центру просять небайдужих жителів нашого міста та району відгукнутися на заклик  про допомогу малозабезпеченим сім’ям та сім’ям - переселенцям. В рамках благодійної акції «Ми всі однієї крові – українці» соціальні педагоги збирають продукти домашнього консервування (овочі та варення), щоб допомогти такій категорії населення. Всіх небайдужих просимо привозити консервацію за адресою: м. Коростень, вул.Пролетарська, 3(за перехідним залізничним мостом) та за роз’ясненнями звертатися за телефонами:2-23-66, 2-23-64.

n 1103153393

n 1103153393

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework