×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У ЖДУ імені Івана Франка відбувся «Ярмарок вакансій»

У Житомирському державному університеті 11 березня відбувся «Ярмарок вакансій», де студентам-випускникам підприємці, керівники різноманітних організацій та представники Центру зайнятості розповідали про сучасні вимоги щодо потенційний працівників. 

За статистичними даними у 2014 році 93 % випускників ЖДУ імені Івана Франка вдалося влаштуватися на роботу, у 2013 році показник сягав 95 %. Тенденція показує, що в сучасних умовах випускникам щораз важче влаштуватися на роботу по завершенню навчального закладу. Тому університет пропонує студентам пройти різноманітні курси: перукарів, водіїв, масажистів і т.п., аби перестрахувати себе у майбутньому.

Як показує практика, на одне робоче місце зазвичай подається 12 кандидатур. Тому адміністрація університету щороку для студентів проводить подібні заходи.

«Дуже важливо нашому випускнику прищепити уміння й бажання вчитися протягом всього життя. Зустрічі з виробничниками, бізнесменами дають можливість зрозуміти наочно, що досягнути чогось у своєму житті та зробити цікаву кар’єру можна тільки при одній умові: якщо ти будеш постійно над собою працювати», – коментує ректор університету Петро Саух.

На зустрічі з майбутніми спеціалістами потенційні працедавці надавали студентам пропозиції щодо майбутнього влаштування на роботу та поради як саме отримати бажану вакансію.

Ректор університету радить студентам починати розсилати резюме до різних підприємств та організацій ще з 3-го курсу навчання. Також в ЖДУ імені Івана Франка на постійній основі працює «Кар’єр-центр», де бажаючих вчать правильно складати резюме, проходити співбесіду.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото  Вікторія Васильченко

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

ярмарок вакансій жду

Последнее изменение Четверг, 12/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework