×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За три хвилі мобілізації на Житомирщині призвано 10 тис військовослужбовців

Стан проходження четвертої хвилі мобілізації на Житомирщині обговорювався під час прямого ефіру передачі телеканалу Союз-TV «Відкрита студія» за участю голови облдержадміністрації Сергія Машковського та обласного військового комісара Миколи Залесського.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Житомирська область поставила чи не найбільшу кількість військовозобов’язаних, які мужньо і героїчно виконали і продовжують виконувати свій обов’язок на сході нашої держави. За перші три хвилі часткової мобілізації з Житомирщини було призвано близько 10 тисяч військовозобов’язаних.

Виконання першого етапу четвертої хвилі часткової мобілізації, за словами керівника області, на даний момент складає 80% від поставлених мобілізаційних завдань, по другому етапу, що розпочався декілька днів тому, - вже 67%.

«Ми свої завдання виконаємо, оскільки жителі області завжди відзначалися високою патріотичністю, і не на словах, а на ділі доводять це у зоні АТО», - запевнив керівник області.

Основним у цій роботі він вважає координацію зусиль всіх органів, причетних до мобілізації, – військових комісаріатів, органів місцевої влади, правоохоронних органів. «У нас спільна позиція досягнута, скоординована робота налагоджена», - сказав Сергій Машковський.

n 1203153414

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework