×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі учасники АТО створили кооператив

У Житомирі пройшли установчі збори щодо створення житлово-будівельного кооперативу "Укроп", куди будуть входити родини тих військовослужбовців, які воювали чи воюють на сході України.

 Об'єднання офіційно вже зареєстроване, триває процес формування організаційного комітету, вже написані перші заяви на вступ до житлово-будівельного кооперативу, повідомляє радіостанція «Житомирська хвиля». Голова правління ЖБК "Укроп" - офіцер 95 аеромобільної бригади Валерій Логінов (позивний Аскольд), - пише «День».

Через нестачу ділянок в межах Житомира, бійці чекають на розподіл двохсот гектарів землі в районі села Тетерівка.

"Земля виділяється через міську раду, питання цих 200 гектарів майже вирішене, - сказав Валерій Логінов. - Єдина проблема в тому, що держлісгосп виступає категорично проти вирубки лісу на частині цієї ділянки. Сьогодні ці землі відносяться до Тетерівської сільської ради.  Це питання  можна вирішити двома шляхами, або залишити в підпорядкування сільради, і тоді землі виділяються рішенням облради, або включити їх до земель міста Житомира. Тоді це питання потрібно буде вирішувати на рівні Верховної Ради України".

На запитання, чи є земля для учасників АТО в межах Житомира, Валерій Логінов відповів, що такі ділянки є, знаходяться вони в підпорядкування оборонної галузі.

"В Житомирі є чимало земельних ділянок, які відносяться до Міністерства оборони України. І так як ці території не використовуються для оборонних завдань, ми вважаємо, що потрібно зараз направити групове звернення від всіх військових житомирського гарнізону , щоб Міністерство оборони виділило цю землю під забудову", - зазначив Логінов.

Наразі до міської ради заяви на отримання землі під забудову написали більше восьмисот житомирян-учасників АТО. Дехто з них ще на сході країни, тому земельними питаннями опікуються їхні рідні. Члени правління ЖБК "Укроп" планують в найближчі дні зв’язатися з усіма, хто написав заяви на отримання землі. Аби вже наступного четверга, 19 березня, знову зібратися  вже в більшому складі для вирішення спільної справи.

n 1603153449

Последнее изменение Понедельник, 16/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework