×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Понад півсотні випускників міліційного вишу отримали дипломи правознавців. ФОТО. ВІДЕО

В обласному УМВС урочисто привітали випускників Житомирського відділення Навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ.

Про це повідомляє прес-служба УМВСУкраїнивЖитомирськійобласті.

За час 17-річної діяльності Житомирського відділення національного навчального закладу юридичну освіту тут отримали близько 1000 студентів та слухачів. Уже вдруге дипломи правознавців молодим фахівцям вручають не безпосередньо в академії, а в обласному Управлінні Міністерства внутрішніх справ. В актовій залі зібрались випускники, їх рідні та друзі.

Вітальну адресу Національної академії внутрішніх справ для присутніх озвучив керівник Житомирського відділення Андрій Кротюк.

Урочисті заходи продовжились вшануванням пам’яті правоохоронців Житомирщини, загиблих під час виконання службового обов’язку. Кращі випускники курсу поклали квіти до символічного обеліску.

Потому до присутніх зі словами вітань звернувся т.в.о. начальника УМВС України в області Григорій Полковніков, який розпочав церемонію вручення дипломів відмінникам навчання. Цьогоріч серед 56 випускників 11 отримали документи про освіту з відзнакою.

Керівник регіональної міліції відзначив, що в умовах якісного реформування правоохоронної системи фахові спеціалісти є надзвичайно затребуваними.

До церемонії вручення документів про освіту також приєдналися й заступники начальника УМВС Юрій Лебідь та Микола Юсковець.

Зі словами вдячності до своїх викладачів звернулися випускники, пообіцявши постійно вдосконалюватися, підвищувати свій професійний рівень, захищати права і свободи громадян, аби бути гідними здобутого звання юриста.

n 1603153456

n 1603153456

n 1603153456

n 1603153456

Последнее изменение Понедельник, 16/03/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework