×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Поранені українські бійці лікуватимуться в Німеччині

Німецькі медики допомагатимуть у лікуванні поранених в зоні АТО українських бійців. Закордонні лікарі вже працюють в наших лікувальних закладах, вивчають стан здоров’я воїнів і визначають, хто із них в першу чергу відправиться на лікування в Німеччину.

Нагадаємо, що німецькі шпиталі вже надали власним коштом допомогу  44 громадянам України з важкими пораненнями після подій на Майдані та внаслідок бойових дій в зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

І зараз наші закордонні партнери з Німеччини готові постачати обладнання для українських клінік, аби лікарі надавали якісні медичні послуги пораненим воїнам.

Цих домовленостей  досягнули під час офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Німеччини, де він зустрівся з Федеральним міністром оборони Німеччини Урсулою фон дер Ляєн.

Нагадуємо, що військовослужбовці із Житомирщини, які виконували бойові завдання в зоні АТО, також проходять курс лікування та реабілітації в медичних закладах області. Це можливо в рамках розробленої дорожньої карти медичної реабілітації учасників АТО.

За останніми даними, завдяки передбаченим дорожньою картою можливостям, за консультативною допомогою до КУ «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» звернулося 1003 осіб, до обласної поліклініки обласної клінічної лікарні – 1505, обласної психіатричної лікарні № 1: до психіатра – 1741 та до психолога – 1886 бійців.

На медичну реабілітацію лікарсько-консультативною комісією обласної клінічної лікарні імені О.Ф. Гербачевського направлено 660 учасників АТО. Всього проліковано 1064 військовослужбовців.

Для лікування за кордоном на комісію Міністерства охорони здоров’я України скеровано трьох бійців.

n 1703153484

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework