×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Із Попільнянського району найближчим часом планують відправити до Вололновахи карету швидкої, яка була привезена з Німеччини

Свою робочу поїздку з метою перевірки стану весняно-польових робіт голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський продовжив 23 березня у Попільнянському районі.

Першим сільгосппідприємством, яке відвідав Сергій Машковський, було ПСП «Сокільча».

Прес-служба облдержадміністрації.

Підприємство «Сокільча» одне з небагатьох, яке займається вирощуванням гороху та цукрового буряка в районі.

«У селі проживає близько 800 осіб. Ми також дбаємо робочі місця, – розповідає  керівник підприємства Євген Лозенко. – Допомагаємо людям як можемо. Школу забезпечуємо харчуванням. Печемо самі хліб та булочки. Продаємо для населення за ціною  4,50-5 грн. Раніше також виготовляли макарони та навіть два тижні робили морозиво».

Сергій Машковський подякував керівнику сільгосппідприємства за гарну роботу та відзначив те, що Євген Лозенко активно підтримує наших військових: «Минулого року на потреби армії ви виділили більше 200 тисяч грн. та одним із перших взялися шукати теплевізори для нашихбійців. За це вам окрема подяка».

Найближчим часом ПСП «Сокільча» планує відправити до Вололновахи карету швидкої, яка була привезена з Німеччини для 10-го батальйону.

n 2403153552

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework