×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Під час засідання Кабміну затримали керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій. ВІДЕО

Сьогодні в Києві під час засідання Кабінету міністрів правоохоронці затримали керівника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського.

Бочковського звинувачують в організації злочинної схеми щодо закупівлі паливно-мастильних матеріалів, передає ТСН.

"У ході досудового розслідування встановлена злочинна схема, побудована керівництвом ДСНС. Ця схема полягає в тому, що під час державних закупівель у порушення чинного законодавства закупівля паливно-мастильних матеріалів здійснювалася у ТОВ "Лукойл", "Алянс" та інших підприємств за значно завищеними цінами", - сказав представник правоохоронного відомства, якого цитує "Інтерфакс-Україна".

Крім того, затримали заступника Бочковського Василя Стоєцького. "У рамках простої схеми держзакупівлі здійснювалися через приватну компанію.

Вона перераховує нерезиденту України - офшорній компанії на острові Джерсі. Звідти - на іншу приватну компанію, яка належить Стоєцькому та Бочковському, після чого ці гроші діляться на карткові рахунки, відкриті в тому числі в банках Кіпру. Ось оригінали цих карток", - сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

 Під час засідання уряду одразу ж звільнили Бочковського і Стоєцького з посад, а також звільнили всіх керівників управлінь Держслужби з надзвичайних ситуацій у всіх областях. В.о. керівника ДСНС призначили радника міністра внутрішніх справ Зоряна Шкіряка.

n 2503153589

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework