×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Аби отримати субсидії житомирян потрібно погасити борги за газ

У зв'язку зі збільшенням вартості природного газу, рекомендуємо споживачам послуг Житомирської області звернутися для оформлення субсидій в районні управління праці та соціального захисту населення.

Для спрощення процедури оформлення субсидії, споживачам-боржникам рекомендується вже зараз розрахуватися за раніше спожитий газ, - про ще повідомляє прес-служба «Житомиргаз».

Ціни на газ, які діятимуть з 1 квітня 2015 року:

  • у період з 1 травня по 30 вересня для всіх побутових споживачів природного газу встановлюється єдина ціна в розмірі 7,188 грн. за 1 кубометр.
  • у період з 1 жовтня по 30 квітня для споживачів, які використовують газ для індивідуального опалення або комплексно, діятиме пільгова ціна 3,6 грн. за 1 кубометр на обсяг до 200 кубометрів газу на місяць. Весь спожитий понад цього ліміту обсяг, споживачеві необхідно буде сплатити за єдиною ціною – 7,188 грн. за 1 кубометр.

Споживачі, які не мають лічильників газу, у тому числі, які мешкають у багатоквартирних житлових будинках, також будуть оплачувати єдину вартість – 7,188 грн. за 1 кубометр.

З 1 травня призначення житлових субсидій буде відбуватися на підставі тільки заяви і декларції в органи праці і соцзахисту населення. Ці документи потрідно до 1 травня надати у УПСЗН за місцем реєстрації або відправити поштою. 

Субсидія не буде нарахована, якщо людина перед зверненням про отримання субсидії зробить покупку, яка перевищує 50 тисяч гривень, за винятком витрат на медичне обслуговування.

Безробітним потрібно буде показати, що у них немає ніяких доходів. І для них буде заставлений розмір плати на рівні прожиткового мінімуму. Крім того, потрібно в місячний повідомляти соцпрацівників про зміни у складі сім'ї та рівня доходів, для проведення перерахунків.

Згідно з новою Постановою Кабміну, право на субсидію мають ті домоволодіння, де витрати на оплату комуналки, виходячи з соцнорми житла або норми користування, перевищують обов'язковий рівень плати.

n 2503153600

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework