×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

«Кіборг» розповів житомирським студентам, що на війні знайшов справжніх друзів-побратимів та зрозумів ціну життя

В рамках проекту «За філіжанкою кави» 26 березня в арт-кафе «Бібілотека» відбулася зустріч житомирської молоді з учасником АТО  – десантником 95 бригади Валерієм Логіновим.

Організатором заходу виступили студенти Житомирського державного технологічного університету – Олександр Шевчук (СКР) та Владислав Савіцький (студентський ректорат).

Послухати героя з-поміж інших прийшли студенти з різних факультетів ЖДТУ, - повідомляють у прес-службі ЖДТУ.

Протягом кількох місяців військовий із позивним «Аскольд» у складі своєї легендарної 4 «ведмежої» роти 2 батальйону 95 бригади провів у найгарячіших точках бойових дій, був у Пісках та   захищав донецьке летовище.

Валерій мобілізований, хоча в минулому мав досвід військової служби. На мирній території залишив престижну роботу й  родину, але впевнений, що за час війни здобув значно більше – знайшов справжніх друзів-побратимів, зрозумів ціну життя та дещо переосмислив звичні людські цінності.

«Кіборг» донині пам’ятає подробиці усіх найзапекліших боїв і хвилини, коли рота втрачала своїх кращих бійців. Після повернення із зони АТО «Аскольд» з іншими десантниками провідували родини загиблих і продовжують їх підтримувати й нині. За ініціативи Логінова розпочала свою роботу громадська ініціатива «Бойове братерство ветеранів АТО», де надаватимуть психологічну, матеріальну та юридичну допомогу учасникам АТО. Також військовослужбовець став заступником керівника Центру допомоги учасникам антитерористичної операції – дорадчо-консультативного органу, який створили при Житомирській ОДА.

Багато житомирян та гостей міста свого часу могли побачити світлини Валерія, зроблені на Сході, під час виставки «Війна без глянцю» в обласній бібліотеці. А фото самого героя разом з іншими захисниками донецького аеропорту прикрасило календар «Кіборги» від волонтерського проекту «Повернись живим».

Про військові будні та життя після війни «Аскольд» розповідав під час зустрічі в «Бібліотеці», а на завершення музичним подарунком для нього став виступ бандуристки.

n 2703153646 1

n 2703153646 1

n 2703153646 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework