×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До Житомира повернулися правоохоронці, які місяць перебували в зоні АТО

30 березня одинадцятий зведений загін УМВС Житомирщини повернувся додому. Міліціонери впродовж місяця забезпечували правопорядок у зоні проведення антитерористичної операції.

Напередодні, передавши бойові пости своїм колегам-побратимам, які приїхали на заміну, правоохоронці вирушили  додому. А вранці у дворі обласного УМВС своїх захисників уже зустрічали рідні, друзі та колеги.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Про прибуття правоохоронців до постійного місця дислокації у повному складі керівництву доповів командир загону Сергій Приходько.

- Ви успішно виконали поставлені завдання, про що свідчить висока оцінка роботи зведеного загону керівництвом МВС та Луганщини, - зазначив т.в.о. начальника УМВС Григорій Полковніков. – Дякую вам за професіоналізм!

Після завершення офіційної частини зустрічі близькі та колеги, не стримуючи емоцій, вітали своїх захисників. З найбільшим нетерпінням на татусів чекали дітлахи, які одразу кинулися їх обіймати та розповідати про власні досягнення.

– Ми забезпечували правопорядок у кількох населених пунктах та здійснювали пропускний режим на блокпостах. Довелося також охороняти стратегічно-важливі об’єкти, - розповів командир зведеного загону, начальник Лугинського РВ УМВС Сергій Приходько.

За словами правоохоронців, місцеві жителі підтримують цілісність України та потребують захисту і допомоги.

Після кількаденного перепочинку усі міліціонери знову приступлять до виконання службових обов’язків у підрозділах Житомирщини, забезпечуючи правопорядок та безпеку жителів області.

n 3003153665

n 3003153665

n 3003153665

n 3003153665

n 3003153665

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework