×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для неповнолітніх ув’язнених прочитають цикл лекцій з програми «Відповідальне життя»

30 березня представник громадського об’єднання «Культурно-просвітницький центр «Шлях до життя» Сергій Козлов відвідав неповнолітніх, які тримаються у СІЗО при Житомирській установі виконання покарань (№8), з програмою «Відповідальне життя».

Даний захід розпочинає цикл лекцій, направлений на формування позитивного погляду на життя та профілактику негативних явищ в середовищі неповнолітніх.

Про це повідомляє прес-служба ДПтС України в Житомирській області.

Перший урок на тему «Мрії та перешкоди» підлітки слухали дуже уважно, брали участь у дискусіях. Під час відеопрезентації, яку коментував Сергій Козлов, неповнолітні в’язні упізнали багатьох успішних людей, серед яких був наш земляк Сергій Павлович Корольов. На цих позитивних прикладах розпочалась кропітка робота по формуванню у дітей життєвих цінностей і цілей.

Циклом із 10 лекцій представники ГО «Культурно-просвітницький центр «Шлях до життя» мають намір охопити всіх неповнолітніх ув’язнених і донести до них соціально важливу інформацію про шкідливі наслідки вживання алкоголю, тютюну, наркотиків, як уберегтись від ВІЛ/СНІД, про гроші і роботу, про любов, секс та дошлюбні відносини.

n 3103153681

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework