×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За спалення сухої трави житомирянам світить штраф

Спалення листя та сміття стало невід’ємною ознакою весняного  періоду. Населення масово проводить прибирання своїх прибудинкових територій шляхом спалення сміття.

Щодня на телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Житомирській області надходять дзвінки від жителів як м. Житомира та і області, які потерпають від диму та вогнищ.

Також почастішали випадки  випалювання сухої рослинності на полях. Цікаво, чи замислюються ті, хто робить такі підпали, про те, що їхні необдумані дії несуть неабияку загрозу, - про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Житомирській області.

Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області постійно проводяться роз’яснювальні роботи серед населення Житомирщини про шкоду та штрафи за самовільне випалювання сухої рослинності та відходів.

Тому не буде зайвим нагадати, що за самовільне випалювання сухої рослинності або її залишків законодавством України передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу: на громадян – від 170 грн. до 340 грн., на посадових осіб від 850 грн. до 1190 грн. Ті самі дії, вчинені в межах територій та об’єктів природно – заповідного фонду, тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 340 грн. до 680 грн., на посадових осіб від 1190 грн. до 1700 грн.

За спалювання відходів на території підприємств, установ, організацій законодавством передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу на посадових осіб на суму від 850 грн. до 1700 грн.

n 3103153693

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework