×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Сухомлин: Ліфтова карткова система в Житомирі віджила

Рішенням виконавчого комітету від 1 квітня 2015 року затверджено вартість з повного технічного обслуговування ліфтів у житлових будинках м. Житомира. 26 членів виконкому підтримали це рішення.

Відтак, встановлено вартість однієї поїздки в пасажирських ліфтах, що обладнані картковими апаратами в м. Житомирі, в розмірі 0,30 грн. (з урахуванням єдиного податку).

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

«Прийнявши це рішення, ми, з одного боку, підвищимо тарифи на технічне обслуговування ліфтів, з іншого - жителі міста мають право відмовитися від ліфтових карточок, і економити свій сімейний бюджет,- зазначив Сергій Сухомлин. – Хочу зауважити, що після експерименту по відмові від ліфтових карток на базі  КВЖРЕП №6 там проводилося опитування жителів мікрорайону. 60% житомирян, яких обслуговує дане підприємство, підтримали даний проект, 30% - виступили проти, і це здебільшого мешканці перших поверхів».

Рішення «Про встановлення вартості з повного технічного обслуговування ліфтів у житлових будинках м. Житомира» набуде чинності через 15 днів з дня його офіційного оприлюднення в друкованих засобах масової інформації.

n 0104153709

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework