×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині планують ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища

На Житомирщині 30 березня розпочалася акція «За чисте довкілля». Вона триватиме до 15 травня.

За цей час в належний санітарний стан приводять території населених пунктів, прибудинкові території, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики, кладовища, братські могили. Також мають ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалищі, очистити від сміття береги водойм та зелені насадження тощо. Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Розпорядженням голови облдержадміністрації №79 від 16 березня рекомендовано залучити до проведення щорічної акції «За чисте довкілля» громадські, молодіжні організації, учнівську та студентську молодь.

З метою гідного вшанування пам’яті воїнів, загиблих під час АТО, сім’ям загиблих буде надана допомога щодо благоустрою домогосподарств та прилеглої до них території, місць їх поховання із залученням представників військкоматів, інших державних силових відомств і структур, молоді, волонтерів, громадських організацій.

25 квітня пройде загальнообласний день благоустрою, а також акція з посадки дерев «Майбутнє лісу у твоїх руках». В області пройде конкурс на кращий двір, вулицю, комунальне підприємство, організацію та територіальну громаду з приведення в належний санітарний стан закріпленої території. Переможці конкурсу будуть оголошені 27 квітня.

n 0104153715

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework