×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Нова влада чинить тиск на свободу слова, на Житомирщині в особі голови ОДА Машковського, - Володимир Піньковський

2 квітня відбулася прес-конференції стосовно тиску влади на свободу слова.

Володимир Піньковський разом зі своїм правником пояснив журналістам та громадським активістам ситуацію навколо резонансної публікації та її наслідків "Скільки коштує голова голови райадміністрації на Житомирщині?". Після публікації статті журналісту телефонували представники органів охорони,а згодом була відкрита кримінальна справа.

Про це повідомляє Центр Суспільних Комунікацій

Таким чином Володимир Піньковский вважає, що було не лише порушено його права як фахівця, а це були перші ластівки утисків свободи слова від нової влади.

Блогер вважає, що цю ситуацію жодним чином не можна замовчувати. Він каже, що нею зацікавилися народні депутати, політичні партії, міжнародні організації. І він думає, що найближчим чином вона буде піднята на рівні Адміністрації Президента: "9 голів райадміністрацій вже призначені. Думаю, моя стаття стала каталізатором розголосу прорахунків губернатора. І вони почали її виправляти. Про якість кандидатур поки говорити не доводиться. Ситуація може спричинити серйозні наслідки. І навіть ті, про які я не думав, і в яких я не був зацікавлений".

Журналісти порадили Піньковському не здаватися, та написати колективне звернення.

Його правозахисник Роман Орейхо наполягає на тому, що порушена кримінальна справ за ст.360 КК має абсурдний характер. Також він не розуміє, чому наша міліція замість вирішення питань про незаконний видобуток бурштину, вирубки лісів, суцільної корупції у владі займається "свободою" слова: "В результаті, відбудеться те, за що "боролися". Вилізе у захист на малу правду велика правда про їхню корупційну роботу. Що ж стосується кримінальної справи проти Володимира, то вже найближчим часом вони почнуть замовчувати питання. Ось так у нас "міліція з народом".n 0204153738

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework