×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Учні ЗОШ № 5 передали бійцям на Схід ліки, продукти харчування, речі, листи подяки та відеозвернення

Загальними зусиллями учнів, вчителів й батьків ЗОШ № 5 зібрала для гуманітарної допомоги бійцям, що перебувають в зоні АТО

ліки, продукти харчування, речі, листи подяки, побажання й сподівання, малюнки (навіть від першокласників), в які вклали свою душу й серце та омріяне бажання миру та спокою в нашій країні.

Усі листи, малюнки і відеозвернення хлопці і дівчата зі школи №5 м. Житомира передали волонтерам, які найближчим часом направлять їх українським військовим.

Учні в малюнках розкрили свої творчі здібності, показали своє відношення до українських бійців, виявили оригінальність та щирість. Найчастіше вони зображували на листах український прапор, рідну землю та палке сонце.

Вперше учні школи № 5 отримали подарунок за свою допомогу бійцям від правозахисника Романа Давиденко. Діти дякували бійцям, які захищають рідну землю, висловлювали побажання, щоб Україна була єдиною та неподільною.

«За Вас, дорогі солдати, моляться наші матусі і бабусі. Ми віримо у вас!Ми пишаємося вами! Нехай ваші гарячі серця, світлий розум та міцні руки вбережуть нашу Україну! Повертайся додому живими і здоровими. Ми на вас чекаємо!»- просить учениця 8-В класу Бойко Марина. «Ми знаємо, як вам там тяжко, але й навіть уявити не можемо – наскільки.Ви звільняєте нашу Україну заради щасливого мирного майбутнього! Ми дуже хочемо, щоб швидше закінчилася ця жахлива війна. І хочемо побажати вам здоров'я, терпіння, сили. І знайте, що про вас всі думають, вас всі згадують, за вас моляться, щиро дякують вам і чекають на ваше повернення».

− Ці акції зараз необхідні. А найголовніше, коли мова йде про бойовий дух наших військових. Діти дивляться телевізор, читають інтернет-сторінки, володіють інформацією і добре знають про події які відбуваються в нашій країні. Вони активізувалися, і на листах паперу висловили свої думки, підтримали бійців. Українці-щирий народ. Ми не хочемо війни. Хай Господь береже наших захисників, − наголосив заступник директора з виховної роботи В’ячеслав Анатолійович.

n 0304153746

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework