×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські гітаристи стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу

Ансамбль гітаристів музичної школи №4 міста Житомира у складі: Дар’ї Банцер, Олександра Ліщинського,  Наталії Шейнич,  Світлани Тимощук,  Олега Стоцького, Анастасії Берелет,

  Ігоря Шелігацького, керівників  Ольги Монзолевської та Ганни Кислюк, неодноразово був переможцем у різних конкурсах і фестивалях.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

04 квітня 2015 року ансамбль брав участь у ХІ Всеукраїнському конкурсі «Класичний меридіан» в номінації «Народні інструменти» (м. Київ), де отримав диплом, медаль та став лауреатом другої премії. Про це поінформували в управлінні культури міської ради.

"Вже одинадцятий рік поспіль Всеукраїнський музичний конкурс «Класичний меридіан» збирає в своє коло виконавців з різних куточків України. Він об'єднує нашу країну в єдиному бажанні виконувати, слухати, насолоджуватись мистецтвом Музики, яка збагачує наші душі, робить нас добрішими та мудрішими", - зауважили учасники конкурсу.

Конкурсантів оцінювало авторитетне журі на чолі із професором Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського, лауреатом конкурсів виконавців на народних інструментах Матвійчук Любов'ю Дмитрівною.

Участь у конкурсі стала для вихованців музичної школи № 4 м. Житомира  творчим спілкуванням з друзями, радістю,  святом музики.

n 0604153791

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework