×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі презентують книгу Олексія Геращенка «Лише секунда»

Сучасна Українська література очима українського видавця, фізика та засновника видавництва «Кальварія» Петра Мацкевича та Презентація ще «гарячої» книжкової новинки «Кальварії» — Олексій Геращенко, яка відбудеться 11 квітня в Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича.

n 0704153806

В першій частині під час лекції Петра Мацкевича мова йтиме про Справжні обличчя сучасної України, практичну корисність сучасної української літератури та нашу сучасну культуру/літературу у світовому контексті.

Петро Мацкевич — кандидат фізико-математичних наук (1991). Засновник, керівник, а також — багаторічний головний редактор (1995–2006) Видавництва Кальварія. Засновник і директор PR-консалтингової компанії “PR-Prime Company”, у складі якої також працює літературна агенція MSBrand Corporation. Експерт з авторського права, організатор кількох антипіратських кампаній в Україні.

В наступній частині відбудеться презентація новинки – книги Олексія Геращенка «Лише секунда» про її особливості, звичайність і надзвичайність для читачів.

Житомир — перше місто, де відбудеться презентація новинки! Ще до першої офіційної презентації, яка запланована в рамках Книжкового Арсеналу в Києві.

«Лише секунда» - це роман про самотність людини у великому місті, про переоцінку цінностей, про тонку грань між любов’ю та відразою, життям і смертю. Роман про тебе. Презентація – це розповідь автора про сам роман і процес його створення, про те, як почувається сучасна людина в сучасному місті, про теперішнє і майбутнє життя, а також спілкування з присутніми та автограф-сесія.

Олексій Геращенко — економіст, експерт із управління фінансами, викладач Києво-Могилянської Бізнес Школи (kmbs), автор власного загальнодоступного безкоштовного курсу «Фінансовий менеджмент» для першого в Україні он-лайн університету Prometheus, лектор Відкритого Університету Майдану, співзасновник коворкінг простору Freud House, письменник.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework