×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ДАЇвців на Житомирщині звинувачують у побитті юнака

На Житомирщині родина звинувачує автоінспекторів у побитті 22-річного хлопця - з численними травмами той потрапив до реанімації. Правоохоронці свою вину категорично заперечують.

n 0804153820

У двадцятидворічного Володимира численні забої та переломи. За його життя і здоров'я медики боролися не одну годину.

Анатолій Благодир, завідувач травматології Новоград-Волинської лікарні:

- Політравма. Закрита торакальна травма з множинними переломами лівої частини грудної клітки. Гематоракс. Відкриті переломи гомілки і ступні. Закрита черепно-мозкова травма. Струс головного мозку.

Хлопець твердить - усе це з ним вчинили правоохоронці.

Володимир Тищенко, постраждалий:

- Був трошки підвипивший, через те взяв таксі. Я підійшов до них: дайте спічки. Немає. Я поняв. Підійшов в одне кафе, в друге. Вернувсь назад. Будь ласка, дай спічку. Немає - і пішов. Він мене матом. Після того він мене вдарив в шию, я вже більш нічого не помню. Я оказавсь тута.

- Тобто тебе прямо на посту вдарили?

- Там прямо. На КП.

- А ти бачив, хто тебе вдарив?

- Нє. Не бачив.

Покарати працівників ДАІ тепер вимагає і батько постраждалого.

Володимир Сандуленко, батько потерпілого:

- Ходили в прокуратуру, написали заяву, місцеву. Написали в Житомирську прокуратуру. І написали в Києвську. Для того, щоб винних наказали за це.

Правоохоронці, які тієї ночі чергували, все заперечують. Розповідають: того вечора хлопець до них справді підходив. Кажуть - нетверезому молодику зробили зауваження, аби той не потрапив під колеса автомобілів. Та ніяких конфліктів, чи тим більше побиття не було.

Олександр Яценко, старший інспектор Новоград-Волинського ВДАІ:

- Йому відразу було зроблено зауваження: чому ви рухаєтеся не по пішохідному переходу. Він сказав, що тут недалеко живе, но мови там з ним не було. Було зроблено зауваження. Після чого інспектор Шиманський перевів його сюди, на зворотній бік дороги, більш з ним ніхто не спілкувався. Це можуть підтвердити камери спостереження, що на вулиці, що в середині поста, де є зафіксовано, що ми знаходились всередині поста. Навіть до того моменту, як отримали повідомлення про дану подію. Ось, дивіться, чітко видно, як даний громадянин іде в напрямку Рівного, ми всі знаходимся на перехресті в безпосередній близькості біля поста.

Заплутану справу розслідують місцеві правоохоронці. Впевнені - постраждалого збив автомобіль. За їхніми словами, експерти встановили, що отримані травми характерні для ДТП, а не побиття. Чому ж на місці немає уламків авто, відповідають - найімовірніше, хлопця зачепила вантажівка, водій якої міг і не помітити постраждалого.

Віктор Дідик, старший слідчий Новоград-Волинського МВ міліції:

- Розміщення лівої кінцівки та тканин організму людини. Свідчить про переїзд транспортним засобом. Крім допитів, долучений ще диск з відеозаписом з поста ДТП, де крім усного спілкування, будь-якого контакту працівників міліції з пішоходом не було.

Частково це підтверджують і лікарі. Принаймні, коли йдеться про перелом ноги.

Анатолій Благодир, завідувач травматології Новоград-Волинської лікарні:

- Так, думаю, що мабуть якийсь механічний вплив для того, щоб спричинить таку травму.

- А решта?

- Ну тут мені трудно. Є експерти.

Чи причетні правоохоронці до каліцтва молодика, з'ясує службова перевірка. Міліціонери кажуть - результати оголосять вже найближчим часом.

 За матеріалами НТН.

Последнее изменение Среда, 08/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework