×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Військові аташе ознайомилися з підготовкою десантників на Житомирському полігоні

На загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ у Житомирській області продовжується навчання мобілізованих, призваних під час четвертої хвилі часткової мобілізації.

9 квітня за підготовкою українських десантників спостерігали начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Віктор Муженко, представники Київської асоціації військових аташе, акредитованих в Україні, представники ОБСЄ та Командування ВДВ ЗС України.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Гості ознайомилися з бойовою підготовкою відмобілізованих військовослужбовців, які поповнили лави Високомобільних десантних військ, та воїнів 24 окремого штурмового батальйону ЗСУ «Айдар». Присутні спостерігали за плановими заняттями українських десантників, які під керівництвом інструкторів-учасників АТО вдосконалювали вишкіл з вогневої підготовки зі стрілецької зброї, озброєння бойових машин, протитанкових засобів. Також мобілізовані відпрацьовували пересування на полі бою, штурм і оборону, водіння і десантування з автомобілів «Спартан» і БТР-80, проходили обкатку танком та долали смугу розвідника.

Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Віктор Муженко наголосив, що під час четвертої хвилі мобілізації були змінені підходи до підготовки: військовослужбовців відправляють спершу до навчальних центрів і полігонів, де вони проходять півтора,- двомісячну підготовку, і тільки після цього йдуть у військові частини.

«Ми надаємо можливість відчути впевненість у собі й здобути ті навики, які будуть необхідні при виконанні бойових завдань», — запевнив Віктор Муженко.

n 1004153865

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework