×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі припиненно функціонування вечірньої загальноосвітньої школи №2

Про це йдеться  у відповідному  рішенні, яке опубліковане на сайті міської ради. 

«З метою забезпечення економії та раціонального використання бюджетних коштів, підвищення якості освітніх послуг, що надаються громаді міста, створення належних умов перебування дітей у навчальних закладах, а також задля приведення найменування навчального закладу міста у відповідність до чинного законодавства та на підставі ст.143 Конституції України, керуючись нормами Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, статтею 9, частиною 6 статті 11, статтею 37 Закону України “Про загальну середню освіту”, Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців”, статтею 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити вечірню  загальноосвітню школу ІІ-ІІІ  ступенів  №2  м. Житомира (ідентифікаційний код 22059264) шляхом приєднання до вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів №1 (ідентифікаційний код 20427806).

2. Створити комісію з припинення вечірньої загальноосвітньої школи  ІІ-ІІІ ступенів №2 м. Житомира з місцезнаходженням за адресою:  10014, м. Житомир вул. Велика Бердичівська, №7, та затвердити її склад згідно з додатком.

3. Змінити найменування вечірньої (змінної) загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів №1 на вечірню загальноосвітню школу ІІ-ІІІ ступенів Житомирської міської ради.

4. Управлінню освіти міської ради:

4.1. Взяти під контроль проведення вивільнення працівників вечірньої загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів №2 м. Житомира, штатні одиниці яких у зв’язку з реорганізацією підлягають скороченню.

4.2. Забезпечити упорядкування написів в печатках, штампах, вивісці  загальноосвітнього навчального закладу, назва якого змінюється у відповідності з даним рішенням.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради відповідно до розподілу обов’язків», - йдеться у рішенні.

n 1004153877

Последнее изменение Вторник, 14/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework