×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Молоді житомиряни заощаджують на придбанні вживаних дитячих товарів

Говорять, що немає більшого щастя для людини, аніж народження дитини. Незважаючи на всі турботи та клопоти, малюк приносить у наше життя радість та новий смисл. Однак зараз, окрім утоми та ночей без сну, молодих батьків чекають ще й неймовірні фінансові затрати.

 Візок за 20 тисяч гривень, ходунки за 2 тисячі, автокрісло за 5 тисяч. І це не все. Перелік затрат продовжується на памперси, стільчики для годування, одяг, взуття, розвиваючі іграшки, постільну білизну меблі тощо. Багато українських батьків уже давно навчились економити на дитячих товарах, купуючи їх у приватних осіб. Останнім часом, у зв’язку з різким стрибком цін, таких охочих стало набагато більше.

Активність покупців та продавців останнім часом значно виросла. Цього року із січня по квітень дитячі використані товари на OLX шукали в 2,5 рази частіше, ніж за аналогічний період минулого року.

Кількість закритих угод (тобто здійснених продажів) у категорії «Дитячий світ»  виросла в 4 рази. Більше всього купували одяг – 50% від загального числа покупок у категорії. На другому місці – взуття, на третьому – іграшки.

Значно збільшилась і кількість пропозицій. На даний момент у категорії «Дитячий світ» активно понад 1,5 мільйони оголошень. Порівняно з минулим роком, кількість нових пропозицій виросла в 5 разів. Продавці, публікуючи оголошення, очікують отримати додатковий заробіток. Покупці ж прагнуть придбати необхідні речі дешевше.

В середньому покупка б/в дитячих товарів у приватних осіб обходиться в 3-4 рази дешевше, ніж покупка нових товарів в інтеренет-магазині. Окрім того, приватні особи в основному відриті до спілкування й торгу і в більшості випадків уступають покупцю, якщо той попросить про знижку.

n 1404153891

Последнее изменение Вторник, 14/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework