×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Учні Денишівської школи стали переможцями всеукраїнського конкурсу

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі спільно з Міністерством освіти і науки України проводить серед дітей та молоді всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок».

Він був започаткований 2010 року і п’ятий рік поспіль демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про свої суспільно корисні справи.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

До Національної комісії з усіх регіонів України надійшли яскраві та змістовні проекти екологічного, соціального, культурологічного напрямку у формі фоторепортажів, стіннівок, відеосюжетів, презентацій тощо, у яких розповідається про добрі справи школярів і студентів.

Особливістю цьогорічного конкурсу є велика кількість робіт, присвячених темам незалежності України, протидії посяганням на її цілісність, підтримці воїнів-учасників АТО та соціальній допомозі сім’ям переселенців. Організатори конкурсу відмічають тверду проукраїнську позицію учнівських робіт з Донецької та Луганської областей. Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» вкотре засвідчив: молоді українці вболівають за Україну та її майбутнє і прагнуть жити у моральному суспільстві.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь понад 30 тисяч учасників.

Серед переможців є і представники Житомирської області. Це екологічний проект «Будь природі вірним другом», підготовлений Денишівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів ім. В.Г. Бондарчука Житомирського району. Виконавці проекту – учні 1-4 класів, керівник – учитель початкових класів О. Семеній.

Урочиста церемонія нагородження переможців V всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбудеться 23 квітня в Київському університеті ім. Бориса Гринченка.

n 1504153920

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework