×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Машковський пообіцяв максимально швидко відремонтувати дорогу Житомир-Могилів-Подільський та Житомир-Чернівці

Відновлення електропостачання в населених пунктах Житомирщини, ситуація з пожежами та стан автомобільних доріг області – це питання, які обговорювалися, 15 квітня, на засіданні оперативного штабу.

Нараду провели голова облдержадміністрації Сергій Машковський та заступник голови обласної ради Руслан Годований. 

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Так в області відновлено електропостачання в усіх 200 знеструмлених населених пунктах. До проведення ремонтних робіт було залучено 124 бригади, 453 спеціалісти, 117 машин та 53 механізми. Енергетики оперативно відреагували та усунули всі пошкодження власними силами і засобами.

Протягом 9-13 квітня рятувальники щодня фіксували виникнення більше 40 пожеж. На щастя, жоден житель області під час цих надзвичайних подій не загинув. Проте в цей період виникло 15 лісових пожеж у Народицькому районі. Всі загоряння своєчасно ліквідовані.

Сергій Машковський наголосив, що наразі пріоритетним напрямком роботи для профільних служб і відомств є ремонт автомобільних доріг області.

«Максимально швидко треба здійснити ремонт автодоріг Житомир-Могилів-Подільський та Житомир-Чернівці. Не меншої уваги вимагає траса Житомир-Попільня-Сквира, Виступовичі-Житомир та інші ділянки дороги. Всі роботи мають бути виконані якісно, із чітким дотриманням визначених термінів», - зазначив голова облдержадміністрації.

n 1504153931

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework