×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Швейцарські спеціалісти навчали сімейних лікарів Житомирщини ефективному консультуванню з питань імунізації

В рамках реалізації Проекту ЮНІСЕФ та Швейцарської агенції розвитку та співробітництва «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини» відбувся черговий тренінг «Ефективне консультування з імунізації», який проходив 14-16 квітня 2015 року у Житомирі.

Як повідомляють у прес-центрі ДОЗ, захід проводився Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, Представництвом Дитячого Фонду ООН  (UNISEF)  в Україні та за сприяння Житомирської обласної державної адміністрації.

Із вступним словом виступила обласний позаштатний спеціаліст зі спеціальності «Педіатрія» департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяна Шевченко, яка акцентувала увагу учасників тренінгу на новому календарі профілактичних щеплень та формуванні нового підходу комунікативних аспектів вакцинопрофілактики.

За словами директора тренінгу з Житомирської області Людмили Головень, мета заходу полягає у посиленні знань та покращенні навичок для тренерів з Житомирської, Івано-Франківської та Одеської областей.

Цього разу предметом обговорення 35-ти учасників тренінгу з Житомирського, Ємільчинського, Новоград-Волинського, Попільнянського районів та м.Новограда-Волинського були питання фахового, ефективного  та доступного консультування медичними працівниками громадськості щодо імунопрофілактики, а також широкого висвітлення даної проблематики у ЗМІ.

На тверде переконання організаторів тренінгу, саме робота в групах сприяла більш відкритому спілкуванню медичних працівників, де  кожен поділився досвідом формування прихильності населення до вакцинації та організації вакцинопрофілактики.

n 1704153962

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework