До Житомира 12-ий рік поспіль завітало Свято «солодкого холоду». ФОТОРЕПОРТАЖ

Цілий рік житомиряни та гості міста з нетерпінням чекали на грандіозне родинне Свято Морозива від найбільшого виробника «солодкого холоду» України — компанії «Рудь» (ПАТ Житомирський маслозавод).

І ось, нарешті, 3 червня маленькі та великі любителі морозива завітали на майдан ім. С. П. Корольова та Новий бульвар у Житомирі, де розгорнулося імпровізоване містечко розваг.

«Уже 12 років компанія “Рудь” організовує Свята Морозива. У минулому році відбулося понад 50 свят у різних куточках України. Не можливо собі навіть уявити, щоб Свято Морозива не проводилося. Воно об’єднує усю країну і вже є традиційним. Починаючи з весни, дітки запитують, у якому місті та якого числа відбуватиметься Свято Морозива. Приємно, що з кожним роком воно все більше розвивається та вдосконалюється, даруючи тисячам українських родин незабутній сімейний відпочинок», — наголосив Президент компанії «Рудь» Петро Рудь, який урочисто відкрив свято у Житомирі.

Традиційно, обмінявши обгортки морозива ТМ «Рудь» на оригінальну валюту «рудики», гості свята витрачали їх на різноманітні активності, атракціони, розваги та сувеніри. А обирати дійсно було з чого: куточок художньої творчості, твістер, аквагрим, стильне тату, «Юний конструктор»… Список активностей можна ще продовжувати й продовжувати. Кожен зміг обрати для себе саме ті розваги, які йому найбільше сподобалися.

«Сьогодні дуже радісний день для усієї нашої родини, адже ми прийшли на Свято Морозива. І я, і мій чоловік, і наша донечка отримали багато приємних вражень та пережили багато яскравих емоцій. Смачне морозиво, цікаві конкурси, атракціони та веселі розваги: кращого відпочинку для усієї родини годі й шукати. Дивлячись, як бавиться наша дитина, ми з чоловіком просто не можемо натішитися», — ділиться враженнями від Свята Морозива житомирянка Олена. Її донька Надійка додає: «Мені дуже подобається на святі. Сьогодні я розмальовувала картонний будиночок, їла шоколадне морозиво, а також зробила собі тату у вигляді сердечка. Також я буду брати участь у конкурсах, бо хочу виграти якийсь приз».

Святкову атмосферу на Святі Морозива створювали веселі аніматори у костюмах казкових персонажів та корпоративних героїв компанії «Рудь», а також запальний ведучий, який проводив для маленьких гостей свята цікаві конкурси. Варто зазначити, що цьогорічне гасло свята — «Живи креативно, живи смачно!».

І дорослі, і діти активно підходили до фотозон, облаштованих в імпровізованому містечку розваг, аби зробити світлини на пам'ять. Сяючі очі, радісні посмішки житомирян та гостей міста, які цілими родинами завітали на сьогоднішній захід, красномовніше за усілякі слова підтверджують, що вони отримали справжнє задоволення від цьогорічного Свята Морозива у Житомирі!

Катерина Дейнека

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочитано 1878 раз

Последнее изменение Воскресенье, 04/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework