×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі проходить Тиждень знань правил безпечної життєдіяльності

З метою навчання дітей правилам безпечної життєдіяльності в навчально-виховних закладах області рятувальники спільно із освітянами проводять Тиждень безпеки життєдіяльності.

21 та 22 квітня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17 та Житомирському міському ліцеї при Житомирському державному технологічному університеті педагогічними колективами навчальних закладів та фахівцями Управління ДСНС в області в рамках Тижня БЖД проведені Дні цивільного захисту.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Такі заходи проводяться щорічно і є своєрідним першим етапом підсумкових заняття з практичної перевірки рівня знань та навичок, отриманих учнями упродовж року, а також у якості підготовки захисту навчального закладу до надзвичайних ситуацій.

Із самого ранку 21 квітня у загальноосвітній школі №17 обласного центру розпочалися відкриті уроки присвячені Дню цивільного захисту, на які були запрошені і рятувальники Управління ДСНС в області. Фахівці довели до підростаючого покоління правила безпеки у побуті та на вулиці, а також не залишили поза увагою і тривожне сьогодення. Діти пізнали для себе, що таке «тривожна валіза», для чого вона потрібна і тренувалися її комплектувати. Із представленого рятувальниками переліку різноманітних речей повсякденного вжитку школярі вибирали найпотрібніші і аргументували свій вибір.

Всі наступні дійства вже проходили на шкільних майданчиках. У формі спортивного змагання «Пожежна естафета» ліцеїсти на час одягали бойове спорядження та збивали струменем води з підставки м’яч.

Наостанок працівники ДСНС показали справжній майстер-клас з ліквідації умовної пожежі з подачею води з  лафетного ствола. Найспритніші та найактивніші учасники Дня цивільного захисту отримали грамоти від рятувальників.

n 2304154044

n 2304154044

n 2304154044

n 2304154044

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework