×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі відзначили 17-ту річницю утворення Державної пенітенціарної служби України. ФОТО

22 квітня 2015 року співробітники Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області відзначили 17-ту річницю утворення Державної пенітенціарної служби України, яка є правонаступником Державного департаменту України з питань виконання покарань.

В управлінні зібрались начальники установ виконання покарань Житомирської області, співробітники УВП та підрозділів кримінально-виконавчої інспекції, ветерани кримінально-виконавчої служби.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Найприємнішою частиною урочистостей стало оголошення наказів про заохочення. Кращих працівників було нагороджено медалями «20 років сумлінної служби» та «15 років сумлінної служби», грамотами та подяками Голови Державної пенітенціарної служби України.

Ще ряд працівників були нагороджені почесними грамотами та подяками начальника управління ДПтС України в Житомирській області,  шести співробітникам установ виконання покарань з нагоди професійного свята були присвоєні чергові звання, а трьом – звання на один ступінь вище спеціального звання, передбаченого займаною штатною посадою.

Також почесними грамотами управління ДПтС України в Житомирській області, правоохоронних органів та державної влади були нагороджені співробітники та пенсіонери і ветерани Державної кримінально-виконавчої служби України.

n 2304154057

n 2304154057

n 2304154057

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework