×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині під час пожежі загинуло дві людини

24 квітня о 05:10 на пункт зв’язку 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Малин надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку, що знаходиться в селі Слобідка.

До служби порятунку «101» зателефонував сусід власника палаючого житла. Він прокинувся вранці та відчув запах горілого. Вийшовши на двір, побачив, що горить сусідське помешкання.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Коли рятувальники прибули до місця виклику, із вікон житла йшов густий дим, а дах був повністю охоплений полум’ям. Під час проведення розвідки, вогнеборці виявили в помешканні тіла одразу двох загиблих чоловіків: 63-річного господаря та його 68-річного товариша. Власник знаходився в кімнаті, яка практично не постраждала від вогняної стихії. Там горів лише матрац, на якому й лежав дідусь. А от кімната, де виявили іншого загиблого, вигоріла вщент.

Однак завдяки умілим діям надзвичайників вже о 05:50 пожежу вдалося локалізувати, а о 07:50 – повністю ліквідувати. Полум’ям знищено дах та перекриття, а речі домашнього вжитку в обох кімнатах – пошкоджено. 

Як з’ясувалося загиблий господар був інвалідом і не міг самостійно пересуватися. За попередньою версією, причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

n 2404154077

n 2404154077

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework